Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

[Download] "Alexandra în oglindă" by Anda Cadariu # Book PDF Kindle ePub Free

Alexandra în oglindă

📘 Read Now     📥 Download


eBook details

  • Title: Alexandra în oglindă
  • Author : Anda Cadariu
  • Release Date : January 17, 2020
  • Genre: Family,Books,Fiction & Literature,
  • Pages : * pages
  • Size : 782 KB

Description

*text dedicat memoriei lui Adrian Moldovan

Alexandra în oglindă este un text care nu se vrea nici nuvelă, nici roman. Nici jurnal, nici mărturie. Este, de fapt, o struțocămilă. 

Alexandra în oglindă își propune să spună povestea ficțională a unei fete naive, cu suflet bun și talent la fotografie, a cărei istorie de familie, împletită cu circumstanțe politice care o depășesc, atât pe ea, cât și pe apropiații săi, o urmărește constant, nelăsând-o să-și trăiască viața. 

Alexandra în oglindă vorbește despre o încercare a personajului principal de a depăși sechelele unui comunism (abia menționat, de altfel, în text) a cărui fantomă refuză să piară printr-un exercițiu de recuperare a memoriei și autocunoaștere. Povestea Alexandrei e cea a unei crize de identitate generate de acest monstru invizibil – politic și nu numai – care încearcă să îngroape sinele unei generații întregi. E povestea curajului pe care trebuie să-l ai ca să te privești în ochi, din afară și dinăuntru, în urma unei traume colective pe care ai luat-o, ca noi toți, personal. Dar, mai mult decât despre orice altceva, textul meu vorbește despre dragoste, credință și Dumnezeu. 


Free PDF Download "Alexandra în oglindă" Online ePub Kindle


Post a Comment for "[Download] "Alexandra în oglindă" by Anda Cadariu # Book PDF Kindle ePub Free"